2011. január 26., szerda

zizi

Matekon a törtekkel foglalkoztunk, mindenkit érdekelt a téma, mivel a tanárnő játékosan mutatta be.
Óra végén elővett 18db bonbont, és megkérte a Misit, hogy ossza el 9felé. Utána még kérdezgetett egy párat, majd megkérdezte, ti megbírtok enni 1,18 részt?? Mindenki odament és elvett egyet :D
                                                                Ilyen csoki volt:)))
Kicsöngettek, következett a tanulásmódszertan.
Beszélgettünk az igazgatóval, arról hogyan érdemes relaxálni tanulás előtt. Elmagyarázta, hogy inkább fussunk kint 3-4 kört, minthogy hullafáradtan üljünk neki a tanulásnak.

Következő óra angol volt. A tanárbácsi bejött, és megkért minket, hogy akinek nincs kész a házija az álljon  fel. Voltak vagy 8an. Elkezdett nekik dumálni, mi addig a Zenivel előredolgoztunk, kiszíneztük a képeket. Amikor a tanárbácsi végre nekilátott a munkának, akkor a Kurló bejelentette:
-Nekem sincs kész a házim!
-De akkor te miért nem álltál fel?!
-Felálltam, csak már leültem.
-Na ne haragudj, de hogy jössz te ahhoz, hogy amíg a többiek állnak, és bevallják mit csináltak, te addig leülsz és ölbe tett kézzel nézed?
Na mindegy így telt az angol óra.
 
Következett a testnevelés. Bementünk átöltöztünk, bementünk sorakoztunk. Elkezdtünk szaladgálni, gyakorlatozni. Aztán egy kicsit fogóztunk, majd fejen meg kézen álltunk. Óra végén még volt kidobó, de az már csak 2perces volt.
                                                       Ezek nem mi vagyunk, de jó kép.

Aztán irodalom jött, amin János vitézt  olvastunk, és megbeszéltük Iluska halálát.

Majd kézilabda jött, amin a tanárnő beállított kapuba, és mivel olyan ,,jó" vagyok ezért jövőhét szombaton  a váciak ellen beállok kapuba.
                                                NEM VICCES !!!!!                                                                  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése